Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
H Nigar Κάλφα γεννάει. Η Xoυρεμ καταφέρνει να σώσει τη ζωή της. Η Χατζιτζέ κρύβει το παιδί τόσο από İbrahim και Nigar. Χρόνια αργότερα Hurrem ανακαλύπτει το μυστικό και ειδοποιεί İbrahim. İbrahim και Hatice αποφασίσει ότι Nigar πρέπει να είναι παντρεμένος με Rustem.
Πρίγκιπα Μουσταφά καθορίζει σε Manisa όπου υπηρετεί ως Sancak Beyi. Ερωτεύεται με την Έλενα, η κόρη ενός αγρότη, ενώ στην Κωνσταντινούπολη αγαπημένο Fatma του φέρνει το παιδί του. Παρά τη θέληση του πατέρα του και τη μητέρα του Μουσταφά σχεδιάζει να παντρευτεί Helena. Σε μια μυστική συνάντηση με τον Ιμπραήμ, ο Μεγάλος Βεζίρης καταφέρνει να πείσει τον πρίγκιπα να στείλει Helena μακριά.
Firuze (που παίζεται από Cansu Dere ) ένα νέο κορίτσι στο Χαρέμι ​​κατορθώνει να γίνει το πρώτο φαβορί του Σουλτάνου μετά Hurrem. Το σύνολο Χαρέμι ​​προσπαθεί να την σώσει από την εκδίκηση Hurrem του. Ενώ προσπαθεί να την σκοτώσει την εντολή Hurrem του, Ρουστέμ ανακαλύπτει ότι το τατουάζ στο λαιμό της, συνδέεται με την Σαφαβίδες. Αυτός ειδοποιεί Hurrem, ο οποίος ενημερώνει Σουλεϊμάν και ο σουλτάνος ​​αποφασίζει να την στείλει μακριά.
Fatma γεννάει ένα αγόρι, Σουλεϊμάν ονομάζει το αγόρι Σουλεϊμάν όπως το όνομά του. Αργότερα, αγόρι Πρίγκιπα Μουσταφά γίνεται πολύ άρρωστος και πεθαίνει. Εν τω μεταξύ, ανακαλύπτουν έναν από τους υπηρέτες του πρίγκιπα είναι έγκυος. Fatma γίνεται πολύ λυπημένη γι 'αυτό, στη συνέχεια αυτοκτονεί.
Hurrem και İbrahim συνεχίζουν να ανταγωνίζονται ο ένας εναντίον του άλλου.Ο Σουλεϊμάν νομιζει πως ειναι υποπτος ο İbrahim.
Σουλεϊμάν εκτελεί İbrahim και στη συνέχεια στέλνει το πτώμα στο παλάτι του Ιμπραήμ.Η Hatice γίνεται πολύ λυπημένη για το θάνατο του αγαπημένου της . Μαζί Hatice και Mahidevran σχέδιο για τη δολοφονία Hurrem με την αποστολή Diana, υπάλληλος Mahidevran του, να δολοφονήσει Hurrem ως εκδίκηση, αφού βλέπουν Hurrem υπεύθυνη για την εκτέλεση του Ιμπραήμ. Sah Sultan αποφασίζει να σταθεί ενάντια Hurrem για την αυτο-συμφέροντα της. Nasuh στέλνει Esma, αργότερα, η κόρη του Ιμπραήμ, στην οικογένεια του Ιμπραήμ, όπως Nigar, η μητέρα της, είναι τώρα παντρεμένη με τον Ρουστέμ.